Početna

Shiatsu s Lidijom

radnim danom u Zagrebu
098/ 914 9790
lidija.jerkovic@gmail.com
više…

 

Shiatsu s Ivanom

radnim danom u Velikoj Gorici
095/835 21 08
lovric.ivana@gmail.com
više…

 

 

ninaShiatsu tehnika prakticira se već stoljećima u svrhu promicanja zdravlja i prevencije bolesti. Tretman uključuje dijagnozu na temelju simptoma, (onih koje spominje klijent i onih koje opaža terapeut), te rad na tijelu klijenta koji se obavlja na prostirci od prirodnih materijala, preko odjeće.

Esencija i bit shiatsua je dodir – pritisak. Pritisak prsta i dlanova na određene zone i točke tijela, istezanja i rotacije udova i zglobova, korektivni zahvati na koštano-mišićnoj strukturi, istezanja mišića i fascije (fino vezivno tkivo) alati su kojima shiatsu praktičar pokreće životnu energiju i omogućava slobodan pokret u tijelu.

Pored činjenice da shiatsu odmara i relaksira umorno tijelo, ova metoda harmonizira živčani sistem, stimulira krvotok, dišne organe i blagotvorno djeluje na cjelokupni mišićno-koštani sistem. Utjecajem na proizvodnju hormona pozitivno djeluje i na probavni i reproduktivni sistem, otklanja posljedice stresa, smanjuje bolove, pospješuje mentalne, fizičke i spolne funkcije, te stabilizira opće zdravstveno stanje.

Udruga Shiatsu soba

sobaSoba za nas predstavlja ugodan, intiman kutak u kojem možemo opustiti se i raditi u miru, iz kojeg ljudi koji nam dođu izlaze smireniji i zadovoljniji, s manje bola i osmjehom. Na simboličkoj razini soba je mjesto na kojem međusobnom podrškom stvaramo više i bolje nego što bismo mogli sami. Prostor u kojem rastemo.

U udruzi se shiatsuom bavimo dvije: Ivana i Lidija. Veže nas ista tehnika i zajednička namjera podržati ljude u njihovom osobnom razvoju kao što smo, kroz shiatsu školu, podržale jedna drugu.

Comments are closed.