Sviđa nam se

 

Pratite nas na Facebooku :)

 

 

Reciklirano imanje je edukacijski centar za permakulturu te poligon za igranje s održivim životom, platforma za otkantavanje sustava. Grade se kuće, uzgaja se hrana, mućka se vlastito gorivo, ruše se kuće, ne kupuje se struja…

 

Iris je riječki centar za promicanje shiatsua, prirodne prehrane i cjelovitog življenja. Podrška osobnom razvoju i dobrostanju kroz shiatsu tretmane, radionice kuhanja, do in tjelovježbu i srodne sadržaje.

 

Bead by Bead prevedeno na hrvatski znači Perlica po Perlica…njihov cilj je omogućiti dostojanstven život za Ugandske žene koje poštenim, napornim i kreativnim radom stvaraju unikatan nakit od recikliranog papira. .

 

Zelena akcija je nevladina udruga čije djelovanje se zasniva na radu volontera koje podržava mali profesionalni tim, a cilj je zaštita okoliša i prirode, te promicanje održivog razvoja.

 

Kneja je udruga s ciljem poticanja ljudi na kvalitetan i održiv suživot s prirodom, promocije načela samoodrživih životnih zajednica te samoodrživog i ekološko prihvatljivog razvoja kroz edukacijske i praktične sadržaje.

 

Autonomna ženska kuća Zagreb je organizacija čija je glavna aktivnost briga i smještaj za žene, i njihovu djecu, koje su proživjele nasilje od strane njihovog sadašnjeg/bivšeg bračnog/izvanbračnog partnera, te pružanje besplatne pravne i psihološke pomoći.

 

Šmu antikozmetika kuha fine mazalice i vodi radionice na kojima uči ljude kako da svoje kremice skuhaju u vlastitoj kuhinji, a ako im se to ne da, kako da u trgovini učine najbolji mogući izbor za sebe i okoliš.

Comments are closed.